
Ingredienten:
Rundvlees | 1 kg |
Uien (gesnipperd) | 500 gr |
Augurken (gesnipperd) | 7 st |
Zilveruitjes (fijn) | 4 el |
Paprika | 1 st |
Ketjap Manis | Scheutje |
Azijn | Naar Smaak |
Tomaten Ketchup | Naar Smaak |
Zout, Peper en Laurierpoeder | Naar Smaak |
Aardappelpuree |
Bereidingswijze:
Snijd het vlees en de paprika in blokjes. Bak het vlees, de paprika en de uien
goed aan. Doe de kruiden erbij. Fruit nog even door. Voeg nu de augurk,de zilveruitjes,
azijn, ketjap en ketchup toe. Laat dit ongeveer 3 uur sudderen op een laag vuurtje.
Proef het vleesmengsel af en doe dit in een ingevette ovenschaal.
Doe hier de aardappelpuree over, zodanig dat het vleesmengsel totaal afgedekt is.
Doe hier een paar klontjes boter en wat paneermeel overheen.
Bak alles ongeveer in 20 minuten af, in een oven van 180 graden celcius.
Opmerking:
Eet de schotel met koude stoofpeertjes.